Cultureel Centrum De Wis

Loosbroek

Cultureel Centrum De Wis weer gesloten tot 20 januari 2021

Beste gebruiker van De Wis,

Maandag 14 november heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

Dit houdt in dat ook Cultureel Centrum De Wis weer de deuren moet sluiten voor alle gebruikers.

De maatregel geldt voorlopig tot 20 januari 2021.

We hopen u dan weer te mogen ontvangen, maar we moeten afwachten wat tegen die tijd het besluit van de overheid zal zijn.

We willen u langs deze weg toch alvast hele fijne Feestdagen toe wensen en een mooi, gezond en gezellig 2021.

Tot gauw, zorg voor elkaar en blijf gezond. 

 

Bestuur en Beheer van Cultureel Centrum De Wis,


Coronamaatregelen

De Wis volgt de richtlijnen van het RIVM en doet er alles aan het voor haar bezoekers zo veilig mogelijk te houden. Helpt u ons daarbij? 

Wij verzoeken al onze bezoekers bij binnenkomst een mondkapje te dragen (als u plaats heeft genomen mag het mondkapje weer af) en de handen te ontsmetten. Desinfectiemiddel is in De Wis aanwezig. Ook vragen wij u uw naam en telefoonnummer of e-mailadres achter te laten. De zalen in ons culturele centrum zijn zodanig ingericht dat u 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat klinken, tafels en toiletten regelmatig ontsmet worden. Na 20.00 uur schenken we geen alcohol meer en De Wis sluit de deuren om 22.00 uur.


Activiteiten

Cultureel Centrum de Wis organiseert regelmatig evenementen met een sociaal- en cultureel doel. Denk hierbij aan de Wandel3daagse, De Man Cave, Nieuwjaarsontmoeting en theatervoorstellingen. De activiteiten zorgen voor verbinding tussen alle bewoners. 
Zowel vrijwilligers onderling als dorpsgenoten van alle leeftijden ervaren het plezier van een levendig en sociaal dorp. 

 

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.