Cultureel Centrum De Wis

Loosbroek

Activiteiten

Cultureel Centrum de Wis organiseert regelmatig evenementen met een sociaal- en cultureel doel. Denk hierbij aan de Wandel3daagse, De Man Cave, Nieuwjaarsontmoeting en theatervoorstellingen. De activiteiten zorgen voor verbinding tussen alle bewoners. 
Zowel vrijwilligers onderling als dorpsgenoten van alle leeftijden ervaren het plezier van een levendig en sociaal dorp. 

Corona-zorgen

We leven in een bijzondere tijd! Misschien wat relaxter doordat we veel niet meer mogen, maar angst en zorgen zijn emoties die bij velen nog vaak de boventoon voeren. Zorgen om gezondheid, om je naasten of om de toekomst van je bedrijf/organisatie.

Ook wij maken ons zorgen om De Wis. Half maart sloten we de deuren en het is nog steeds niet duidelijk wanneer ze weer open mogen. Helaas lopen onze vaste lasten voor verzekeringen, belastingen, energiekosten, etc. gewoon door. En de inkomsten staan stil. Hoe lang houden we dit vol? Natuurlijk zijn we blij met de schenking vanuit de gemeente Bernheze van 4000 euro maar redden we het daarmee? Dat zal nog moeten blijken.

De Wisactie komt er binnenkort weer aan. Wij hopen van harte dat jullie De Wis nog steeds een warm hart toedragen. We hebben het nodig! Zeker nu!

Maar kunnen wij vanuit De Wis nu al iets doen? We hopen van wel! Daarom hebben wij een leuke Moederdagactie bedacht. 

Moederdagactie

Steun De Wis en laat een Moederdag-cadeau verpakken in een ballon door onze creatieve beheerder Heidi.


  • Koop bij de Dagwinkel bijvoorbeeld een doosje chocolaatjes, een tijdschrift, cadeaubon, douchecrème, of iets anders en eventueel een kaartje. Betaal het cadeautje en laat het vervolgens achter bij Dagwinkel Schouten.
  • Mocht je al een cadeautje hebben gekocht of andere cadeauwensen hebben, maar toch graag gebruik willen maken van de ballon-verpakking, neem dan contact op met Heidi van De Wis (06-53180803).
  • Vul op een formulier (aanwezig bij de Dagwinkel) jouw adresgegevens en telefoonnummer in.
  • Zorg dat jouw cadeautje(s) uiterlijk donderdag 7 mei a.s. bij de Dagwinkel klaar liggen.
  • Wij zorgen ervoor dat jouw Moederdag-cadeau origineel verpakt wordt in een ballon van 45 cm en bezorgen het dan op zaterdag 9 mei op een afgesproken tijdstip bij je thuis.
  • Wil je meedoen aan deze actie? Stuur dan een e-mail naar info@de-wis.nl om je aan te melden.

Het maximale gewicht van het cadeau mag 400 gram zijn, het mag geen scherpe punten of randen bevatten, en de breedte mag niet meer dan 14 cm zijn.Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.